Havermoutkoekjes

Bij koekjes denk je misschien niet zo snel aan een ontbijt en al helemaal niet aan een gezónd ontbijt. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit! Deze koekjes zijn niet alleen super lekker, ze zijn ook nog eens mega verantwoord!

Voedingswaarden

Bereidingstijd

20 minuten

Oventijd

15 minuten

Ingrediënten

  • 1 banaan (goed rijp)
  • 50 gram havermout
  • 1 ei

Bereidingswijze

Prak de banaan met een vork en meng daarna de havermout en het ei erdoorheen. Verdeel 4 of 5 porties (net hoe groot je ze wilt hebben) over de met bakpapier beklede bakplaat en druk zachtjes aan met een vork zodat de havermout koekjes wat platter worden.

Verdeel 4 of 5 porties (net hoe groot je ze wilt hebben) over de met bakpapier beklede bakplaat en druk zachtjes aan met een vork zodat de havermout koekjes wat platter worden.

Dan mogen ze 15 minuten in een voorverwarmde oven, totdat ze een klein bruin tintje hebben.

Lekker om zo te eten óf om te beleggen met wat yoghurt, fruit, zaden, pitten, you name it. Maak er een lekker feestje van! I’ts that simple.. Eet smakelijk!