Graciëla Martha Logo

Hi! Leuk je hier te zien!

Ik ben Graciela en ik stel me graag even aan je voor.

Leuk natuurlijk een beetje over mezelf babbelen, maar nog liever deel ik mijn passie met je.

Het begon allemaal ruim 10 jaar geleden dat ik het roer omgooide. Ik werkte altijd in de financiële dienstverlening maar daar lag niet bepaald mijn hart. Sterker nog, ik leefde uit naar de weekenden en vakanties. Bizar eigenlijk dat je zo lang iets kan doen wat je eigenlijk helemaal niet zo leuk vind. Ook mijn leefstijl kon ik niet zozeer gezond noemen, voeding en sport waren nooit echt mijn ding geweest, tot dat ene keerpunt. 

Grappig hoe dingen zo intens kunnen veranderen…

Oké…Maar hoe is het dan wél gegaan?

Graciëla Martha mooii moment fotografie-5
Graciëla Martha mooii moment fotografie-6

In eerste instantie puur voor mezelf maar al snel besloot ik er mijn werk van te maken.

Na mijn zwangerschap begon ik mij te verdiepen in voeding. Ik vond dit zo interessant dat ik ben begonnen met de opleiding gewichtsconsulente. In eerste instantie puur voor mezelf maar al snel besloot ik daar mijn werk van te maken. Mijn interesse werd steeds groter en mijn passie was geboren!

Ik vind het mega interessant hoeveel voeding maar ook de manier van leven invloed heeft op je eigen geluk. Het is verbazingwekkend hoe simpel het kan zijn: goed eten laat je goed voelen, slecht eten….nou ja, je raadt het al. Maar wat is nu eigenlijk goed eten? En wat is dan precies gezond leven? De eindeloze tegenstellingen en adviezen op het internet maken het niet makkelijk.

Uiteindelijk draait het om wat jou energie geeft en gelukkig maakt.

Ik ben mezelf blijven ontwikkelen, van emotie-eten tot orthomoleculaire voeding, voedingstherapie en acceptance and commitment therapie. Ook ben ik een opleiding voor groepsles instructeur gaan doen en geef ik nu ruim 10 jaar bijna dagelijks groepslessen bij 3 verschillende sportscholen.

Elke opleiding was een stap verder op mijn pad naar een gezondere levensstijl. En niet alleen naar die van mij, maar van vele vrouwen die ik in mijn (toen nog fysieke) praktijk heb mogen begeleiden naar een gezonder leven. 

En ik ben nog lang niet uitgeleerd!

Voed jezelf met goede inhoud, zowel letterlijk als figuurlijk

Ik denk dat je wel kan zeggen dat mijn levensstijl weerspiegelt wie ik ben: echt, eerlijk en puur. Of het nu gaat om voeding, verzorgingsproducten, vriendschappen of relaties. Ik geloof 100 % in het belang van oprechtheid, zowel voor onszelf als voor anderen. Wat je geeft krijg je terug toch? So be nice en voed jezelf met goede inhoud, zowel letterlijk als figuurlijk.

In a world where you can be anything, be kind.

Wauw, Ik vind dit een mooie om mee af te sluiten. 

Kijk rustig rond op m’n website en laat je inspireren om gezonder te leven. 

Een gezonde leefstijl is tenslotte een gelukkige leefstijl en andersom.

Wil je meer weten of heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje.

Ciao! 

 

 

Graciëla Martha mooii moment fotografie-15

Emotie-eten, van weten naar doen.

Wil jij afrekenen met snaai buien? Afvallen én daarna op gewicht blijven? 100% genieten van eten zónder schuldgevoel?

Dan is deze training precies wat jij zoekt!