YES I CAN! ZOMERACTIE!

Na het succes van vorig jaar is de zomeractie terug!

Hoe gaat het met de zogenaamde “coronakilo’s”?  Hoe is het met je leefstijl gesteld? En hoe positief (of negatief) denk jij eigenlijk over jezelf?  Kortom, hoe zit jij in je vel?

Wil jij je gezondheid, mindset én zelfvertrouwen een boost geven? Lees dan snel verder! 

In deze tijd is onze gezondheid belangrijker dan ooit! Waar de één het roer volledig om heeft gegooid, blijft de ander maar struggelen in het eeuwige jojo-en, gebrek aan discipline en een tekort aan motivatie wat resulteert in een ontevreden zelfbeeld. 

Jammer, zonde en vooral, niet nodig!!

 

Hoe zou het zijn als je een duwtje in de juiste richting krijgt? Even op het juiste spoor wordt gezet, zodat jij uiteindelijk op eigen kracht een gezonde leefstijl weet te realiseren!?

    

Wij bieden een uniek programma waarbij het volledig draait om jou! D.m.v. persoonlijke begeleiding geven we je het juiste zetje in de rug. Maar let op! JIJ BENT DEGENE DIE HET MOET GAAN DOEN!

Dus als jij denkt snel en makkelijk af te vallen voor de zomer, dan is dit aanbod helaas niet voor jou… 

Wil jij daarentegen serieus verandering maken? Voel je dat het zo niet langer kan!? Ben je bereid om echt te investeren in jezelf en wil je onderstaande punten dolgraag in je leven?

Meld je dan aan!! Want dan kan het weleens een hele leuke zomer voor je worden!


*Korting is alleen geldig indien 4 personen gelijkertijd aanmelden. In 1 aanmelding dienen alle contact gegevens te staan van de deelnemers. Ook dienen zij gelijktijdig aan de actie te beginnen.