Valentijnsactie!

Wil je serieus aan de slag? Investeren in jezelf? In je gezondheid én in je toekomst? Dé stappen zetten richting een gezonde, ontspannen en bewuste leefstijl? 

Wist je dat je soms maar een paar aanpassingen nodig hebt om je huidige leefstijl te veranderen naar een leefstijl die wél voor jou werkt? Je hoeft niet rigoureus aan de maaltijdrepen of sappenkuur. Met gewone voeding van de supermarkt kan je jezelf prima een gezonde leefstijl aanmeten. Het enige wat je nodig hebt is de juiste kennis! En guess what? Die heb ik voor je! 

Ik maak voor jou een persoonlijk en op maat gemaakt voedingsadvies. Voorafgaand houden we telefonisch een intakegesprek zodat ik weet wat jouw wensen zijn en wat je mogelijke dieet verleden is. Daarna mag jij ongeveer 1 week je voeding bijhouden in een app en ga ik jouw voeding analyseren en maak ik een persoonlijk,  realistisch en haalbaar advies. Vervolgens bespreken we (telefonisch) jouw advies. Dan ga je aan de slag! En voor 6 weken lang kan jij via Whatsapp al je vragen omrent voeding aan mij stellen. Waar loop je tegen aan? Wat is je valkuil, maar het aller mooiste: wat is jouw succes? want dat vind ik natuurlijk het leukste om te horen!! 

Ben jij aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat je je deze actie (deels) vergoedt krijgt!!

Het is bijna valentijnsdag! Ik hou van valentijnsdag! De winkels zijn dan vaak roze versierd, alles is in hartjesvorm en overal is chocolade! Love, love love it! Dé dag om de liefde te vieren! Liefde voor je partner, voor je ouders, kinderen of voor een waardevolle vriendschap. Maar hoe gaat het eigenlijk met de liefde voor jezelf? How about that? Selflove? Minstens zo belangrijk als het houden van een ander, zo niet belangrijker!

Hoe goed zorg jij voor jezelf? Hoe voel je je? En wat wil je? 

Het is allemaal even 15 keer ruk op het moment, en juist daarom is die basis zo belangrijk! Dat waar jij je lichaam mee voedt bepaald voor een heel groot deel hoe jij je voelt! En als die basis goed is dan kan je ook beter omgaan met (negatieve) invloeden van buitenaf, je weerstand is beter en je voelt je simpelweg beter!

Maar hoe weet je nu of jouw basis goed is? Zie je door de bomen het bos nog wel door alle informatie die er gegeven wordt over voeding? Wat is nu echt waar en wat werkt nu echt voor jou?

Laat mij je helpen en ik beloof je dat je geen spijt krijgt!

Alle voordelen op een rij!

  • Telefonisch intakegesprek ( t.w.v. € 62,50)
  • Voedingsanalyse (t.w.v. € 32,50)
  • Persoonlijk en op maat gemaakt voedingsadvies (t.w.v. € 37,50)
  • 1 setje motivatiekaarten (t.w.v. € 19,95)
  • Dé handvatten om je leefstijl in positieve zin te veranderen en op een gezonde manier gewicht te verliezen! (t.w.v. ONBETAALBAAR!) 

Alles bij elkaar voor maar 99,95!