Inzicht in jouw gezondheid met de EMB test!

Hoe staat jouw gezondheid ervoor?

Met de EMB test krijg je ontzettend veel inzicht in jouw gezondheid. EMB staat voor energetisch morfolisch bloedonderzoek. Het EMB bekijkt enerzijds de bloedcellen en geeft anderzijds inzicht in tekorten en verstoringen op energetisch (trilling) niveau.

D.M.V. een vingerprik worden er enkele druppels bloed afgenomen. Dit wordt opgestuurd naar het lab, en daar wordt het geanalyseerd. Na 2 á 3 weken ontvang ik de uitslag en maak ik a.d.h. hiervan een uitgebreid verslag met een op maat gemaakt voeding, leefstijl en suppletie advies.

Voor wie is dit interessant?

Eigenlijk voor iedereen die zijn of haar gezondheid naar een hoger level wilt brengen. Maar met name als je last hebt van vage klachten die je dagelijkse leven negatief kunnen beïnvloeden. Denk hierbij o.a. aan vermoeidheid, migraine, pms en een opgezette buik. Vaak nemen we deze klachten voor lief en proberen we er maar mee te leven. Maar deze klachten horen niet bij een gezond lichaam! Het is een teken dat het lichaam niet in balans is. Er is ergens een verstoring en dat veroorzaakt de klachten. Waar komen die klachten vandaan?

Welke mogelijke verstoringen kunnen er uit de test naar voren komen?

Wat krijg je allemaal?

Quanta costa?
€ 220,00

Disclaimer

De adviezen die worden gegeven hebben een holistische insteek en worden gevormd vanuit de visie van complementaire geneeswijzen.
De waarden in deze test kunnen niet één-op-één vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Dus er kan regulier een normaalwaarde zijn van vitamine B12, terwijl deze test een deficiëntie aangeeft.

EMB-test doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandelingen uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van reguliere gezondheidszorg. Metingen, vaststellingen, onderzoek en behandeling met behulp van de EMB-test valt onder de categorie ‘natuurgerichte geneeswijzen’.