"Gezonde leefstijl afval boost programma!"

Invest in yourself, it pays the best interest!

Omdat iedereen deze tijd wel wat extra liefde, aandacht én motivatie kan gebruiken, heb ik besloten om de laatste paar maanden van het jaar te strooien met een knaller van een actie. De ” Gezonde leefstijl afval boost”. In 5 contact momenten met jou gaan we aan de slag met jouw (eet) gewoontes, zelfbeeld, valkuilen, (mogelijke) eetbuien , dagelijkse voeding, doelen én wensen. Wat wil je bereiken op het gebied van gezondheid en fitheid? Wat zijn je verlangens en waar droom je van? Hoeveel pogingen om af te vallen heb je al gedaan, en waarom is het tot op heden nog niet (blijvend) gelukt? 

In  5 contact momenten kan jij een booster verwachten. Een boost aan motivatie, inspiratie en energie! In 5 contact momenten krijg jij handvatten toegereikt om op eigen kracht een gezonde leefstijl te onderhouden. Je leert om niet meer in termen als “moeten”en “niet mogen” te denken, maar in “alles mogen” en “niet alles willen”.

Jij bepaalt wat je eet. Jij bepaalt wanneer je eet. Jij bepaalt hoeveel je eet. Geen regels, geen verboden voedingsmiddelen en al helemaal geen dieet!

Be nice to yourself, en juist daarom gun jij jezelf alleen het állerbeste!

Ga jij de uitdaging aan en wil jij dit jaar nog aan de slag met jouw gedrag, gewoontes en leefstijl? Dan zie ik je heel graag en help ik je met alle liefde!

€ 197,50

Alleen bij starten in november of december voor maar € 139,50!!