Van droom naar doel naar plan!

Gezond afvallen met eten uit de supermarkt!

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek nemen we je leefstijl onder de loep. Hoe is je voedingspatroon, beweegpatroon, dagelijkse leven en ontspanning. Waar liggen je knelpunten, waar heb je moeite mee en wat wil je graag anders. A.d.h. van dit intakegesprek krijg ik een duidelijk beeld van jou als persoon zodat ik een persoonlijk behandelplan kan opstellen.

€ 65,00

Voedingsadviesgesprek

Tijdens het voedingsadviesgesprek krijg je van mij een persoonlijk en op maat gemaakt voedingsadvies.  Jouw voorkeur qua voeding wordt hier uiteraard in verwerkt, je hoeft niks te eten wat je niet lust. Ook worden knelpunten die vanuit het intakegesprek zijn gebleken uitgebreid besproken. En geef ik advies hoe jij je leefstijl blijvend kan veranderen.

€ 40,00

Consult

Tijdens een consult bespreken we de voortgang. Tijdens het hele traject draait het om jou. Geen wijzend vingertje maar een luisterend oor en eerlijk en oprecht advies waar je wat mee kan. Wat werkt voor jou en hoe behaal jij je doel. Omdat het veranderen van leefstijl persoonlijk is en dus voor iedereen anders, is er geen standaard aantal consulten wanneer je je einddoel bereikt hebt. Jij bepaalt hoe vaak je wilt komen. Natuurlijk adviseer ik je wat haalbaar en realistisch is.  

€ 35,00

Een kennismakings gesprek is altijd gratis. Een onderwerp als gewichtsberheersing is persoonlijk. Daarom vind ik het belangrijk dat er een klik is en dat je je bij mij op je gemak voelt. Twijfel je of ik iets voor je kan betekenen of heb je andere vragen? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Dit zeggen klanten over mij.

De gesprekken met Graciëla en de geadviseerde app waren en zijn voor mij een motivatie om bewuster te eten. Daarnaast nog extra sporten maakt dat ik bijna 10 kilo kwijt ben!
José
tevreden klant
Wat voelde ik me vanaf moment 1 veilig bij Graciëla. Echt een op maat gemaakt voedingsadvies. Geen week menu's maar echt haalbaar en vol te houden. Super bedankt voor de knop om te zetten bij mij!
Marit
tevreden klant