5 redenen waarom de herfst dé perfecte periode is om af te vallen

Het is natuurlijk altijd een goed moment om te veranderen van leefstijl als je gewicht wilt verliezen. Waar gaat het mis, wat wil je anders en hoe ga je dat doen? Soms lukt dit op eigen kracht en soms heb je hier hulp bij nodig. Maar waarom is de herfst hier nu een perfecte periode voor om je leefstijl eens volledig onder de loep te nemen, de verandering aan te gaan en keihard actie te ondernemen!? 

Well,let me tell you:

  • KOUDE DONKERE AVONDEN ZIJN PERFECT OM OP ONDERZOEK UIT TE GAAN: De avonden worden langer, kouder en het wordt eerder donker. Hét perfecte moment om in plaats van een nieuwe Netflix serie te starten, je eens te verdiepen in voeding. Wat is eigenlijk goede voeding? Hoeveel goede voeding krijg jij eigenlijk echt binnen? Wat zijn jouw valkuilen? Waar heb je moeite mee en wat zou je anders willen? Dat er veel over voeding en leefstijl te vinden is op internet is een feit! Ga eens opzoek naar iets wat jij denkt dat werkt voor jou, maak het eigen en verander langzaam maar zeker je leefstijl.
  • JE BENT DE MASSA VOOR: De rest van de meuk begint in Januari. Hoe tof is het als jij de hele bende voor bent! Als de rest van de massa begint , heb jij al resultaat geboekt! Hoe fijn is dat dan! 
  • JE VERHOOGT JE WEERSTAND: Je lichaam heeft nu meer dan ooit baat bij een gezonde leefstijl. Je weerstand wordt minder, virussen liggen op de loer en je energie is ver te zoeken. D.m.v. gezond(er) te eten verhoog je je weerstand en wanneer je daar ook nog eens voldoende beweging aan toe voegt gooi je je energie level een flink stuk omhoog! 
  • JE KOMT NIET AAN IN DECEMBER! Well hello Sexy! Jij geniet van al het lekkers dat die magische laatste maand van het jaar te bieden heeft maar het lukt je om verleidingen te weerstaan! Jij kent je grenzen en je geeft die ook duidelijk aan. Zowel voor jezelf als voor je omgeving. Jij bepaalt wat je eet en je laat je niet meer beïnvloeden door aanbiedingen , de mening van een ander (ahh doe niet zo saai) of door de onweerstaanbare geuren bij de vers afdeling, alhoewel die mondkap om je snufferd die geuren al wat tegenhoudt. 

Last but not least…..

  • YOU WIN! Als jij in december gewicht kan verliezen door je leefstijl te veranderen, keihard bewuste keuzes kan maken en kneiter strak in die actie modus staat!? Dan kan jij de hele wereld aan! De rest van het jaar is een eitje en jij hebt volledige controle over jou eetgedrag! 

Gefeliciteerd! You did it!